fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Natura e căsuța mea, de Sezen Aksu Tasyurek (Editura All, 2021)

Natura e căsuța mea

Sezen Aksu Tasyurek este o scriitoare și ilustratoare de cărți pentru copii care trăiește în Istanbul.

Ea dorește să-i familiarizeze pe cei mici cu lectura, dar vrea să le arate totodată cât de minunată este natura.

Vezi preț cu reducere

Natura e căsuța mea este un fel de semnal de alarmă, amintind tuturor că odinioară Pământul avea nemărginite păduri, ape cristaline, însă pe măsură ce anii au trecut lucrurile s-au schimbat în rău.

Oamenii au dorit tot mai mult să se facă stăpâni peste aceste întinderi, fără să se gândească nici o clipă la urmări. Poluarea sufocă planeta, gunoaiele par să nu se mai sfârșească și animalele, la rândul lor, au de suferit.

Sezen Aksu Tasyurek ne spune povestea unei veverițe care se trezește într-o zi cu căsuța distrusă și pentru că nu are de ales în fața acestei triste descoperiri, începe să își caute un nou adăpost.

Copiii vor fi cei mai bucuroși să o însoțească pe veveriță în această călătorie în timp și spațiu, ce se va transforma într-o parabolă despre legătura omului cu natura.

Prin intermediul ilustrațiilor realizate de autoare, ei vor învăța să fie responsabili față de planeta pe care locuiesc, dar se vor familiariza și cu ce înseamnă să fii empatic.

Natura e căsuța mea, de Sezen Aksu Tasyurek a apărut în Colecția Galaxia copiilor la Editura All și poate fi comandată de la Libris sau Cărturești.

Silvia Filip
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Povestea celui mai frumos cadou

Povestea celui mai frumos cadou, de Seda Akipek (Editura All, 2021)

Next Article
Diana

Editura Corint lansează volumul Diana. Povestea unei prințese spusă de ea însăși

Related Posts

Total
0
Share