fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Nick și Tesla în laboratorul de înaltă tensiune

Nick și Tesla în laboratorul de înaltă tensiuneEditura Nemi a publicat recent cartea Nick și Tesla în laboratorul de înaltă tensiune, de „Science Bob“ Pflugfelder, Steve Hockensmith. Adresată copiilor de peste 9 ani, cartea se definește ca ”Un roman cu electromagneți, alarme pentru hoți și alte dispozitive pe care le puteți construi și voi”. Cartea a fost tradusă pentru nemi de Mihaela Buruiană și are 224 de pagini.

Vezi aici prețul cu reducere

Simpatici și inventivi, Nick și Tesla sunt doi frați gemeni de 11 ani, isteți foc și pricepuți nevoie mare la științe, electronică și intratul în bucluc. Când părinții lor pleacă în mod neașteptat într-o enigmatică misiune de serviciu, cei doi sunt trimiși să stea pe timpul verii cu unchiul lor Newt (pe numele complet Newton Galileo Holt), un savant genial. Și puțin trăsnit. Bine, puțin mai mult trăsnit.

Editura Nemi, dacă nu știai, este ”divizia” de carte pentru copii de la Editura Nemira. Au în porofoliu peste 30 de titluri, multe dintre ele ”exagerat” de frumoase :) Avem aici mai multe detalii despe Nemi și cărțile lor.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
recomandări

Recomandările zilei - 11 iulie 2016

Next Article
lichidare stoc parfumuri

Elefant are astăzi lichidare de vară la parfumuri. Reduceri între 50% și 70%

Related Posts

Total
0
Share