fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Noapte buna, noapte buna, santier sub clar de luna, de Tom Lichtenheld

Noapte buna, noapte buna, santier sub clar de lunaDe curând, colecția de cărți pentru copii a Editurii Arthur s-a îmbogățit cu un nou titlu promițător: Noapte buna, noapte buna, santier sub clar de luna, de Tom Lichtenheld și Sherri Duskey Rinker. Cartea face parte din colecția de cărți ilustrate și este dedicată copiilor de până la 7 ani. Traducerea din limba engleză îi aparține lui Florin Bican.

Cartea Noapte buna, noapte buna, santier sub clar de luna poate fi cumpărată cu reducere de aici

Despre Noapte buna, noapte buna, santier sub clar de luna

“Hm, cam ciudata carte!” o sa spuneti voi repede. Ia auzi, ce personaje: Buldozerul, Macaraua, Basculanta… Unde s-a mai pomenit asa ceva? Pai ce sa faca ele asa de uimitor incat sa ajunga eroii unei carti pentru copii? Adevarul e ca nu fac chestii uimitoare, pentru ca tocmai se pregatesc de culcare. Deschideti cartea sa vedeti cum Macaraua mai ca picoteste, iar Basculanta casca: “Noapte buna! Sss! Noapte buna!”

Si uite asa, indreptandu-se fiecare spre locul de culcare, ne fac sa dam pagina dupa pagina, sa intram in ritmul lor de motor care toarce incetisor, sa-nchidem ochii si sa visam.

Cartea semnata de Tom Lichtenheld și Sherri Duskey Rinker este Bestseller New York Times, are 32 de pagini, format 240×230 mm și copertă hardcover.

bogdan
Total
2
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Miracolul băieților

Recenzie la cartea Miracolul băieților, de Michael Gurian

Next Article
atelier de scriere creativă

Atelier de scriere creativă cu Cezar Paul-Bădescu și Bogdan-Alexandru Stănescu

Related Posts

Total
2
Share