fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Noi aparitii in Colectia Biblioteca Pentru Toti Copiii de la Litera

litera-logo-nou_finalMiercuri, 23 aprilie 2014, Editura Litera lansează primul volum dintr-o nouă serie de 8 titluri în colecţia Biblioteca pentru toți copiii.

Biblioteca pentru toți copiii este prima colecție care pune la dispoziția micilor cititori cărțile de neuitat ale copilăriei atât în forma lor clasică, de text tipărit, cât și în formatele moderne ale secolului XXI: audiobook și e-book. Volumele sunt prezentate într-o manieră modernă, unitară, cu o formulă grafică prietenoasă, ceea ce le poziționează de la început în rândul cărților demne de a fi colecționate.

Selecția titlurilor din colecție are în vedere autori clasici ai literaturii române și universale și operele lor cele mai cunoscute și mai îndrăgite, cu scopul de a deveni un instrument de lucru esențial pentru elevii de gimnaziu. În acest scop, pe lângă traducerea integrală a operei originale, cărţile conțin o cronologie care plasează autorul în epocă și oferă reperele esențiale ale operei lui.

În fiecare zi de miercuri a următoarelor 8 săptămâni, vor fi disponibile la toate chioşcurile de ziare, exclusiv cu ziarul Libertatea: Prinţ şi cerşetor de Mark Twain, Basme de Petre Ispirescu, Alice în Ţara Minunilor de Lewis Carroll, Câinele din Baskerville de Arthur Conan Doyle, Vântul prin sălcii de Kenneth Grahame, Amintiri din copilărie de Ion Creangă, Colț alb de Jack London, Călătoriile lui Gulliver de Jonathan Swift.

Volumele deja apărute în colecție sunt: Basme de Mihai Eminescu, Aventurile lui Tom Sawyer de Mark Twain, Robinson Crusoe de Daniel Defoe, Vrăjitorul din Oz de Lyman Frank Baum, Morcoveață de Jules Renard, Comoara din insulă de Robert Louis Stevenson, Fram, ursul polar de Cezar Petrescu, Tartarin din Tarascon de Alphonse Daudet.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Pachet cadou: 10 carti GRATIS, platesti doar transportul

Next Article

Editorial: Unchiul Marin

Related Posts

Total
0
Share