fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Noi stocuri de manuale si rechizite scolare. Te-ai pregatit pentru al doilea semestru?

manualeMagazinele online au anuntat in ultimele zile noutati in stocurile de carte scolara, auxiliare scolare si rechizite. Vacanta intersemestriala a inceput, dupa cateva zile de relaxare va trebui sa va ganditi si la cel de-al doilea mitan al anului scolar. Cu siguranta aveti nevoie de rechizite scolare ieftine, poate si de manuale dedicate celui de-al doilea semestru. Asa cum v-am indrumat si la inceperea anului scolar, incercam si acum sa va prezentam cateva magazine online de unde va puteti procura tot ce aveati nevoie pentru scoala, la preturi foarte bune.

Recomandarile noastre sunt:

Elefant.ro – cele mai mici preturi la manuale si auxiliare scolare. Oferta este excelent prezentata, gasiti in aceasta pagina foarte usor manualele si auxiliarele pentru fiecare an de studiu.

Libris.ro – preturi foarte bune la manuale si auxiliare scolare + transport gratuit la orice comanda. Din aceasta pagina, de pe stanga, selectati clasa pentru a vedea manualele care va intereseaza.

Depozitul de papetarie – o sursa excelenta pentru achizitiile de rechizite scolare

Rechizitelemele – un magazin online foarte bun. Denumirea spune totul.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

40% reducere la toate cartile ALL in luna februarie + Transport Gratuit

Next Article

30% reducere + o carte cadou de la Editura Lira

Related Posts

Total
0
Share