fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Noutate de la Corint Junior: “Ghidul in materie de fete pentru baieti”

ghidul-in-materie-de-fete-pentru-baietiPubertatea este o piatra de hotar in viata fiecarui baiat. Cartea de fata le vorbeste baietilor pe intelesul lor, ghidandu-i prin labirintul emotiilor, al presiunilor venite din exterior si al prejudecatilor legate de fete si de intalniri. De asemenea, cuprinde sfaturi si informatii care ii vor ajuta pe baieti sa ia deciziile corecte, oferindu-le indicii cu privire la modul in care sa se poarte in preajma fetelor, acum si in viitor. Ghidul este presarat cu teste personalizate care-i vor ajuta pe tinerii cititori sa fie mai siguri pe ei si sa faca fata diferitelor situatii.

Cumpara cartea cu reducere de aici

Care e cel mai bun mod de a-i spune unei fete ca o placi? Ce inseamna cand o fata te tachineaza? Ar trebui sa te duci la petrecerile de la scoala chiar daca habar n-ai sa dansezi? La urma urmei, de ce sa te mai incurci cu fetele, cand exista atat de multe alte lucruri de facut?

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Asta-i toamna? Atunci vreau sa vina iarna!

Next Article

Proiecte culturale in toamna anului 2013

Related Posts

Total
0
Share