fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Noutate la Editura Arthur: “Aventuri în Momilandia 1”, de Tove Jansson

aventuri-în-momilandia-1Bine ati venit in minunata lume a Momilandiei! Va veti indragosti aici, fara indoiala, de simpaticii visatori, de intrgantii supararciosi si de diletantii creativi aflati mereu in cautarea dragostei, a celebritatii si a bogatiei.

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=2adb44b45&unique=184f69294&redirect_to=http%253A%252F%252Fwww.elefant.ro%252Fcarti%252Fcarti-pentru-copii%252Fpovesti-povestiri%252Faventuri-in-momilandia-i-219316.html%253Fpleisty_src%253Dwidget”]Cumpara cartea cu reducere[/button]

Fie ca e vorba de incercarea nereusita a lui Momi de a face arta moderna, de insistenta Domnitei Fandosica de a se strecura in bikini minusculi sau de incercarile oportunistului Smiorc de a se imbogati de pe urma elixirului tineretii, uimitoarea serpuire narativa a lui Tove Jansson ii va incanta la fel de mult pe cei care ii cunosc deja pe Momini, ca si pe cei care abia acum ii vor descoperi.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Te plictisesti? Bookuratorul iti recomanda ce sa citesti!

Next Article

Editura Litera lanseaza in colectia Disney Audiobook o noua serie de povesti insotite de CD audio!

Related Posts

Total
0
Share