fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Noutăți pentru copii de la Editura Galaxia Copiilor 

Editura Galaxia Copiilor
Cărți pentru copii de la Editura Galaxia Copiilor

Editura Galaxia Copiilor vine cu multe provocări pentru cei mai mici dintre cititori încă de la începutul anului. Superjocuri, descoperiri fascinante, povești minunat ilustrate, dar și aventuri amuzante pot fi găsite în cele mai noi titluri publicate sub sigla Galaxia Copiilor.

Cartea mea cu superjocuri. Special conceput pentru generațiile actuale de micuți, volumul încurajează gândirea logică și stimulează imaginația acestora. Puzzle-uri, labirinturi, jocuri de căutare, diferențe sunt reunite într-o carte cu ilustrații viu colorate, perfectă atât pentru acasă, cât și pentru vacanțe sau călătorii. Cartea mea cu superjocuri îi ajută pe părinți să le ofere copiilor ocazia de a-și petrece timpul într-un mod distractiv.

Marea carte a corpului uman. Cartonată, color, incluzând patru afișe uriașe, această enciclopedie pune întregul mecanism al corpului uman într-o lumină extrem de atractivă pentru copii. Textele sunt redactate într-un mod simplu și precis, pe un ton prietenos, iar ilustrațiile reușesc să surprindă o multitudine de detalii cu creativitate și farmec, făcându-le astfel mult mai ușor de reținut. Cu ajutorul celor patru postere uriașe copiii vor putea studia un schelet imens, vor descoperi cum bate inima, cum funcționează creierul sau cum îi ajută simțurile să înțeleagă lumea din jur.

Pixi. Marea carte a anotimpurilor. Peste 50 de povestioare vesele, însoțite de ilustrații minunate, adresate copiilor peste 3 ani. Simpaticul spiriduș Pixi revine cu o nouă colecție de povestioare pentru cei mai mici cititori, potrivite pentru tot anul. Pixi și prietenii lui năzdrăvani le propun copiilor activități diverse, caracteristice fiecărui anotimp. Ei învață cum să se bucure de excursii în natură, cum să se relaxeze cu o bălăceală bună în toiul verii sau cu un picnic în pădure, dar și cum să aibă un Crăciun de poveste alături de personajele preferate.

Cei șapte ani de acasă. Pentru că primii șapte ani sunt esențiali în formarea caracterului său, copilul trebuie ajutat să deprindă obiceiuri sănătoase și maniere elegante. Acum, micuțul învață care sunt principiile și valorile după care va trebui să se ghideze în viață, în situații dintre cele mai diverse. Tot acum descoperă cum să aibă grijă de corpul și de lucrurile lui, ce este recomandat să mănânce, cum să își ajute părinții și cum să se bucure de încrederea și aprecierea oamenilor cu care interacționează. Cartea cuprinde 56 de capitole dedicate acestor aspecte. Textele clare și ușor de parcurs sunt însoțite de ilustrații sugestive, iar copiii vor fi încântați de jocurile și exercițiile interactive. 

Câinele-fantomă. Tătănuș Pipăruș și Câinele-fantomă și ultimul tigru de circ. Această nouă serie creată de Claire Barker este fantezistă, plină de râsete și năzbâtii. Copiii fac cunoștință cu Tătănuș Pipăruș, câinele care s-a transformat în fantoma de la Starcross Hall. Aventurile celei mai simpatice fantome din lume îi vor cuceri negreșit pe copiii însetați de povești misterioase și distractive. Alături de Spiritele din Starcross, o adunătură veselă de animale transparente, Tătănuș Pipăruș reușește să facă din reședința Starcross cel mai captivant loc de joacă.

Despre Editura Galaxia Copiilor. Galaxia Copiilor publică mai multe serii de cărți pentru copii unice în România, precum bestsellerurile internaționale fantasy Pisicile războinice, Supraviețuitorii și Exploratorii. Din portofoliul editurii face parte și seria PIXI, care, la 60 de ani de la lansare, numără peste 2.000 de titluri care s-au vândut în mai mult de 500 de milioane de exemplare în toată Europa. Galaxia Copiilor face parte din Grupul Editorial ALL, alături de editurile ALL, ALL Educaţional, ALLFA, Sian Books şi Helen-Exley România.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Sora vitregă a lui Meghan Markle lovește cu două noi cărți

Next Article
Clinica Mayo

Lansarea cărții Clinica Mayo. Cancerul mamar

Related Posts

Total
0
Share