fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Nu rata Pachetul Special “Scooby Doo” Nr. 7. Are si doua carti de activitati!

21Pachetul special Pachetul Scooby Doo Nr 7, cu două cărţi de activităţi, la preţul de 8.99 lei poate fi găsita, de astazi, la toate chioşcurile de ziare.

Pachetul special Scooby Doo conţine numerele 14 şi 15 ale colecţiei cărţi de activităţi, dar si un set de carti de joc, un mod ideal de a va petrece timpul liber.

In numărul 14 ai ocazia sa fii din nou alături de istețul Scooby și gașca lui de prieteni, hotărâtă să dezlege și cele mai complicate mistere. Călătorește în jurul lumii cu Mașina Misterelor, dezleagă puzzle-urile, distrează-te și ia parte la aventură!

Nu ratati numărul 15 al cărții de activități Scooby-Doo și ajută-i pe Scooby & Co. să-și recupereze mașina plină cu bunătăți și să petreacă sărbătorile liniștiți. În plus, din aventură nu vor lipsi jocurile cu fantome, sperieturile prin labirinturi și multe alte activități distractive.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

"Cabalistul", de Geert Kimpen (Editura Humanitas)

Next Article

Bookurii pentru colectionari: noi aparitii in Colectiile "Cristale si Pietre" si "Bani pe Mapamond"

Related Posts

Total
0
Share