fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

O carticica remarcabila: Omida mâncăcioasă, de Eric Carle (Editura Cartea Copiilor)

catalog_coperti_omida2O mică omidă iese din ou, foarte înfometată, şi porneşte la drum să caute de mâncare. Luni găseşte un măr, marţi mănâncă două pere, miercuri trei prune şi aşa mai departe, până sâmbătă când deja o doare burtica de cât de mult a mâncat. Îşi revine ronţăind o frunză fragedă şi verde… Se retrage apoi foarte obosită în cocon şi doarme două săptămâni. Când se trezeşte şi iese din cocon se transformă într-un minunat fluture.

 

Pret carte: 21 lei. Cumpara de aici

 

Paginile cartonate, cu decupaje şi cu colţuri rotunjite transformă această carte într-o adevărată jucărie, atractivă şi rezistentă.

“Este una dintre cele mai de succes cărţi ilustrate publicate vreodată, un adevărat simbol al copilăriei.” (New York Times)

catalog_pag_omida

Povestea metamorfozei omizii într-un minunat fluture, dezarmantă în simplitatea ei, a fost apreciată de generaţii la rând de copii, părinţi şi educatori. Este iubită pentru mesajul de speranţă, pentru colajele cu minunate combinaţii de culori sau găurelele ce marchează drumul omizii şi stimulează degetele micuţilor cititori să o descopere, începând totodată şi călătoria în extraordinara lume a cărţilor.

“Acum 40 de ani, în timp ce experimentam făcând găurele cu un perforator în hârtie, mi-am imaginat un viermişor care roade pagina şi astfel s-a născut ideea cărţii Omida mâncăcioasă. Pentru mine, Omida mâncăcioasă este o poveste despre speranţă şi mă bucur foarte mult că este iubită în toată lumea. Sper ca această poveste să continue să încânte cititori de toate vârstele şi-mi doresc ca mesajul ei de speranţă să încurajeze cât mai mulţi copii să crească şi să se dezvolte în mod pozitiv.” Eric Carle, 2009

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Eveniment: expozitia Urban Drawings semnata de Paul Hitter

Next Article

Joburi in industrie: Editura Curtea Veche Publishing cauta Specialist Marketing, PR Executive si Reprezentant Vanzari

Related Posts

Total
0
Share