fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

“O suta unu dalmatieni” de Dodie Smith [Editura Arthur, 2015]

o-suta-unu-dalmatieniInitial am vazut undeva pe facebook coperta. Este tare draguta. Povestea o stiti cu totii, la fel si filmul. Dar copiii merita sa o citeasca. De aici probabil a plecat si Editura Arthur cand s-a hotarat sa editeze acest titlu faimos. O suta unu dalmatieni este o poveste clasica, indragita de generatii de copii, despre prietenie, dragoste, incredere si loialitate.

Cartea poate fi cumparata cu reducere de aici.

Despre carte:

Dalmatienii Pongo si Missis duc o viata linistita intr-o casa minunata din Londra, impreuna cu cei cincisprezece catelusi si „oamenii lor de companie“, sotii Dearly. Dar, odata cu aparitia Cruellei de Vil – o femeie atat de inspaimantatoare, incat poate face un catelus sa-si piarda petele de frica –, primejdia ii pandeste la fiecare pas. Intr-o zi, puii celor doi dalmatieni dispar, iar Pongo si Missis se vad nevoiti sa porneasca intr-o aventura plina de surprize pentru a-i recupera pe micuti.

 

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Lansare de carte: "Bucla" de T. O. Bobe

Next Article

Dictionar medical ilustrat de la A la Z, impreuna cu Libertatea la doar 19,99 lei

Related Posts

Total
0
Share