fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Noutate pentru fanii Violetta: pachetul “Minunata lume a vedetelor tale”

Violetta este deja un fenomen la nivel mondial. Serialul Violetta are fani in toata lumea, iubitorii personajului se bucura nu doar de frumusetea filmului, ci si de cartile, jucariile, hainutele si multe alte obiecte personalizate cu eroii filmului.

Si la noi exista foarte multi copii care o iubesc pe Violetta, vedem asta atat din ritmul cu care apar cartile Violetta, dar si din faptul ca in magazine sunt foarte multe obiecte pentru cei care vor sa-si arate fatis atasamentul fata de aceasta fata nostima, intelegenta si extrem de talentata.

Pentru toti cei care o iubesc pe Violetta semnalam aparitia unui pachet de carti dedicat personajului, numit “Minunata lume a vedetelor tale preferate”. Pachetul are un pret extrem de atractiv si contine 4 volume:

  • Primul sarut;
  • Prietene pe viata;
  • Totul pentru muzica;
  • Un nou inceput.

pachet_violetta

Si daca tot vorbim de carti si alte lucruri personalizate cu celebra eroina Violetta, am stat putin si am mai cautat sa vad pe unde am mai putea gasi diverse chestiute haiose, care sa fie si de calitate si nici sa nu coste foarte mult. Am reusit sa gasesc o intreaga categorie dedicata Violettei, in care puteti gasi de la carti, genti, papuci, ghiozdane, dar si puzzle-uri si chiar si pixuri cu gel. Daca va intereseaza si aveti deja colectie cu produse Violetta, le gasiti pe toate aici.

 

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

"Povestea anticarului", de Charlie Lovett [Editura RAO, 2014]

Next Article

Nevăzutul Adevăr (recenzie la cartea "Pelerinul Kamanita", de Karl Gjellerup)

Related Posts

Total
0
Share