fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

“Planul genial al lui Hugo”, de Sabine Zett

planul-genial-al-lui-hugoEditura RAO a publicat de curand o noua carte “delicioasa” pentru copii. “Planul genial al lui Hugo”, de Sabine Zett le va aduce cerlor mici si mari zambetul pe buze, dar si amintirea nastrusniciilor savarsite in copilarie. Este o carte condamnata la a fi citita pe nerasuflate, iar iubitorii povestilor cu sotii se vor indragosti de Hugo si ale sale aventuri.

Cartea poate fi cumparata cu reducere de aici.

Despre carte

Noul profesor al lui Hugo vorbeste cam stricat limba si nici nu pare sa fie un profesor obisnuit. Ce-i drept, stie sa explice, dar cam incurca cuvintele intre ele. Daca e cumva spion sub acoperire si are nevoie de ajutorul lui Hugo? Si ce misiune ar putea urmari la Hugo in clasa? Hugo trebuie sa dea misterului de cap si sa se mai descurce si cu pisaloaga lui colega, care il ajuta cu lectiile, caci de atatea mistere care trebuie rezolvate, Hugo a inceput sa ia note proaste la scoala…

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Carti la cel putin jumatate de pret de la 10 edituri de top

Next Article

Robert Kiyosaki: eBook gratuit despre cum poti folosi datoriile in favoarea ta

Related Posts

Total
0
Share