fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Povestea celui mai frumos cadou, de Seda Akipek (Editura All, 2021)

Povestea celui mai frumos cadou

Seda Akipek, autoarea cărții Povestea celui mai frumos cadou, s-a născut la Istanbul și după 12 ani petrecuți în domeniul juridic a decis că trebuie să se dedice în totalitate scrisului.

Vezi preț cu reducere

Povestea celui mai frumos cadou este despre darul pe care îl primește Fetița-liliac Mimi de la prietenul ei cel mai bun.

Este vorba despre o lingură, cu care nu știe ce să facă și cum să o folosească în afară de a se ajuta de ea la mâncat. Are o mare nedumerire primind în dar acest obiect banal, însă iepurașul Fufu, prietenul în cauză, îi spune că i-a oferit cel mai frumos cadou din lume.

Copiii sunt invitați prin intermediul acestei povești să descopere valoarea inestimabilă a lucrurilor simple.

Fetiței-liliac Mimi nu-i rămâne decât să facă investigație și să afle ce secret se ascunde în spatele acestui banal cadou.

Pritenia dintre Mimi și Fufu are scopul de a le produce copiilor o imagine de ansamblu asupra ideii de empatie și de generozitate.

Cartea Povestea celui mai frumos cadou, de Seda Akipek, cu ilustrații de Sezen Aksu Tasyurek, a apărut în Colecția Galaxia copiilor la Editura All și poate fi comandată de la Libris sau Cărturești.

Silvia Filip
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
fluturi

Lista Silviei: 7 cărți despre fluturi

Next Article
Natura e căsuța mea

Natura e căsuța mea, de Sezen Aksu Tasyurek (Editura All, 2021)

Related Posts

Total
0
Share