fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Povesti pentru copii sau poezii pentru copii?

poezii-din-copilarieCartile de povesti pentru copii sunt si vor fi la mare cautare. Editurile profilate pe astfel de continut au o agenda a lansarilor desoebit de incarcata. Exista edituri dedicate exclusiv cartilor cu povesti pentru copii, iar in cazul Editurilor mari au fost lansate imprinturi care sa sustina mesajele dedicate copiilor. In functie de varsta, copilul are acces la o lume plina de povesti, de exemplu cartile fantasy ocupa astazi primul loc in topul vanzarilor de carte.

Ca sa ne intoarcem putin la intrebarea din titlu, raspunsul trebuie sa cuprinda, neaparat, si segmentul de poezii pentru copii. Cei mici adora sa invete si sa recite. Atata timp cat nu-i fortam, vor invata poezii cu mare placere. Nu mai spunem ca poeziile pentru copii le plac si celor mari :) Ca sa completam raspunsul perfect spunem ca numai impreuna, cele doua modalitati editoriale de a-i face pe copii sa evolueze, sa descopere noi lumi, pot aduce in viata copiilor idei frumoase, imaginatie si ganduri bune.

Cele mai frumoase povesti pentru copii pot fi urmarite aici, iar de aici va puteti delecta cu poezii pentru copii.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

"Voluntar in Insula Pastelui", de Cella Eftimescu (Editura Corint)

Next Article

Libertatea continua seria de povesti pentru copii citite de Stela Popescu

Related Posts

Total
0
Share