fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Prietenii pe care nu-i uitam niciodata

cele-mai-indragite-povesti_1_produsDe ce iubim povestea lui Robin Hood? Pentru că eroul medieval se afla de partea dreptăţii şi asta este valabil şi pentru noi? Pentru povestea de dragoste înfiripată între el şi frumoasa lady Marian? Pentru că poporul asuprit de un tiran i-a sărit în ajutor şi i-a povestit, generaţie după generaţie, isprăvile care şi azi sunt la fel de povestite şi preferate? Cine ştie?

Adevărul este că Robin Hood este eroul din fiecare dintre noi – toţi am iubit, toţi am luptat cândva cu nedreptatea, toţi am susţinut cauze nobile şi oameni năpăstuiţi. Şi, mai presus de toate, noi toţi am avut prieteni pe care ne-am putut baza, care au fost alături de noi şi neau ajutat să ne ducem „aventurile” la bun sfârşit.

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=2adb44b45&unique=184f69294&redirect_to=http%3A%2F%2Fwww.elefant.ro%2Fcarti%2Fcarti-pentru-copii%2Fpovesti-povestiri%2Fcele-mai-indragite-povesti-154243.html”]Cumpara si citeste “Cele mai indragite povesti”[/button]

Cartea Junglei este şi ea o istorie despre prietenie. O găsim şi pe ea printre „Cele mai îndrăgite poveşti”. Însuşi felul în care începe… „Într-o zi, Bagheera, pantera neagră, găsi un bebeluş într-un coş care plutea pe râu”… Cum să nu vrei să afli despre cum s-a făcut mare mogâldeaţa printre pui de lup, despre prietenia cu ursul Baloo sau grija pe care pantera care l-a găsit i-a purtat-o mereu? Cum să nu zâmbeşti când citeşti că într-o zi puiul de om s-a întors printre semenii lui, după ce a mai privit o dată în urmă, spre prietenii care-l ocrotiseră atâţia ani? Nu-i aşa că ştiţi că nu i-a uitat niciodată?

Despre Degeţica, Sindbad Marinarul, Cei trei purceluşi sau Scufiţa Roşie, ca şi despre Răţuşca cea urâtă sau nemaivăzutul Peter Pan va trebui să aflaţi voi înşivă, din „Cele mai îndrăgite poveşti”.

Roxana Ichim

bogdan
Total
0
Shares
1 comment

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Ghici cat de mult te iubesc, de Sam McBratney (Editura Cartea Copiilor)

Next Article

De la Croitorasul cel viteaz la Sistemul solar

Related Posts

Total
0
Share