fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Prima ediție a Clubului de Carte #ROZ cu Carla-Maria Teaha

#ROZ

Prima ediție a Clubului de Carte #ROZ cu Carla-Maria Teaha, dedicată bestsellerului Orașul fetelor de Elizabeth Gilbert.

Vă invităm la Librăria Humanitas de la Cișmigiu marți, 17 septembrie, de la ora 19.00, la prima ediție a Clubului de Carte #ROZ, o inițiativă a emisiunii #ROZ realizată de Carla-Maria Teaha la Radio Guerrilla.

Întâlnirea este dedicată bestsellerului verii, Orașul fetelor, de Elizabeth Gilbert, apărut la Editura Humanitas, și va fi transmisă în direct pe frecvențele Radio Guerrilla. Cititorii vor putea dialoga cu actrițele Mirela Oprisor și Emilia Popescu, invitatele gazdei.

Clubul de carte deschide noul sezon al emisiunii #ROZ cu interviul pe care Elizabeth Gilbert i l-a acordat Carlei Maria-Teaha în exclusivitate pentru acest eveniment, despre noul său roman. Orașul fetelor, considerat de The Guardian un roman „ambițios și extrem de îndrăzneț“, a devenit bestseller New York Times în mai puțin de două săptămâni de la apariție.

Accesul în Librăria Humanitas de la Cișmigiu este gratuit, pe baza unei rezervări prin Eventbook*.

ELIZABETH GILBERT este autoarea bine-cunoscutei cărți de memorii Mănâncă, roagă-te, iubește, vândută în mai bine de 15 milioane de exemplare în toată lumea și tradusă în peste 46 de limbi, și a altor bestselleruri internaționale de ficțiune și nonficțiune. Continuarea memoriilor ei, Și am spus da, a urcat direct pe locul întâi în lista bestsellerurilor The New York Times. În 2019, Elizabeth Gilbert se întoarce la ficțiune, cu o poveste de dragoste aparte, pe fundalul lumii teatrului newyorkez din anii ’40. Spusă într-un ritm alert, din perspectiva unei femei mai în vârstă care privește în urmă la propria tinerețe cu un amestec de bucurie și regret, Orașul fetelor explorează teme ca sexualitatea și promiscuitatea feminină, dar și idiosincraziile iubirii adevărate.

„Un roman deopotrivă amuzant, dur și incandescent.“ – The New Yorker

„Cuceritor și captivant. Un roman mare în toate sensurile cuvântului.“ – The Daily Telegraph

Comunicat Editura Humanitas

bogdan
Total
1
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

13 septembrie - La mulți ani, Roald Dahl!

Next Article
New Season Sale

New Season Sale la Elefant - reduceri bune la cărți și mii de alte produse

Related Posts

Total
1
Share