fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Prima enciclopedie Larousse (Editura RAO, 2019)

Prima enciclopedie Larousse

Prima enciclopedie Larousse raspunde intrebarilor celor mai mici cititori si este insotita de activitati amuzante, legende pentru invatarea unor cuvinte noi, pictograme tematice si scurte introduceri.

Prima enciclopedie Larousse a fost publicata recent la Editura RAO. O carte utila si interesanta, o excelenta lectura pentru cei mici.

1. Corpul uman: informatii despre cum se naste un copil, cresterea si dezvoltarea corpului, cele cinci simturi, rolul alimentatiei si micile probleme de sanatate.

2. Natura: Cum se succed anotimpurile? Ce forme de relief exista in natura? Cum se deruleaza viata locuitorilor in functie de toate aceste aspecte? Iata doar o parte din intrebarile la care copiii vor gasi raspuns.

3. Istoria: o incursiune in istorie pornind de la epoca dinozaurilor, trecand prin Preistorie, Antichitate si Evul Mediu al cavalerilor, cu destinatie finala lumea de astazi.

4. Animalele: o calatorie fascinanta in lumea necuvantatoarelor fie ca este vorba de animalele de companie, fie ca sunt cele salbatice, marine, din regiunile polare sau din padurile tropicale.

5. Orasele: descrierea unui oras in cele mai mici amanunte, cu trimitere spre activitatile curente si cele de petrecere a timpului liber.

6. Universul: copiii vor descoperi locul Pamantului in Univers, importanta planetelor, precum si rolul Soarelui si al Lunii.

7. Lumea: informatii relevante despre cele sase continente, viata si adaptarea locuitorilor la conditiile de mediu, modalitati de protejare a Planetei. 

Cumpara Prima enciclopedie Larousse, online, de la Elefant, Cartepedia sau Libris.

bogdan
Total
4
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Best Deal

Best Deal la Elefant - primești 50% înapoi

Next Article
Titani ai istoriei

Titani ai istoriei, de Simon Sebag Montefiore (Editura Litera, 2019)

Related Posts

Total
4
Share