fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Primele mele 1000 de cuvinte in limba engleza. Dictionar ilustrat

primele-mele-1000-de-cuvinte-in-limba-englezaAcest dictionar ilustrat, organizat tematic, cuprinde aproximativ 1000 dintre cele mai uzuale cuvinte din limba engleza. Formule de salut, denumiri de obiecte, de animale si de activitati – toate acestea le sunt prezentate copiilor intr-o forma grafica extrem de atractiva, iar indragitele personaje din desenele animate Disney fac procesul de invatare o adevarata joaca de copii. In plus, la fiecare pagina gasesti propozitii ce ilustreaza modul in care cuvintele invatate pot fi folosite in comunicare, dictionarul fiind astfel dublat de un ghid de conversatie.

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=2adb44b45&unique=184f69294&redirect_to=http%253A%252F%252Fwww.elefant.ro%252Fcarti%252Fcarti-pentru-copii%252Fatlase-enciclopedii-dictionare%252Fprimele-mele-iiii-de-cuvinte-in-limba-engleza-dictionar-ilustrat-rosu-220128.html%253Fpleisty_src%253Dwidget”]Vezi aici cateva pagini din dictionar[/button]

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Colectia Cartile copilariei: „Odiseea” de Homer, impreuna cu Evenimentul zilei

Next Article

Mircea Daneliuc, in marea galerie a Profesionistilor

Related Posts

Total
0
Share