fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Prinţese date uitării sau necunoscute, de Philippe Lechermeier, Rebecca Dautremer

Mai puţin cunoscute decât Cenuşăreasa, Frumoasa din pădurea adormită sau Albă ca Zăpada, prinţesele Do-Re-Mi, For-a-Day sau Miss Hap vin să se prezinte în minunata carte Prinţese date uitării sau necunoscute. Acompaniate de superbe ilustraţii, poveştile prinţesei invizibile, a celei cu barbă sau a celei anonime vin să completeze un tablou inedit, plin de magie. Şi asta pentru că intrăm cu toţii în turnuri misterioase, ne obişnuim cu limbajul plin de termeni specifici unor aşa somităţi regale, aflăm totul despre a fi prinţesă, care nu este lucru tocmai uşor.

  • printese-date-uitarii-sau-necunoscuteCarte publicata in 2007 de Vellant
  • Cumpara cartea cu reducere
  • Colectia Carte ilustrata pentru copii
  • Traducator: Serban Foarta
  • Format: 277×303
  • Tip coperta: Brosata
  • Numar pagini: 96
  • ISBN: 978-973-88-3921-2

Şi nu vă lăsaţi păcăliţi de prima impresie! Prinţese date uitării sau necunoscute nu este o carte cu poveşti pentru copii mici, ci pentru cei mai mari, capabili să înţeleagă glumele pline de înţelesuri şi vorbele în doi peri. Mai mult, cei interesaţi îşi pot stabili propriile titluri regale, după modelul „Ilustra Voastră Demnitate”, sau însemnele heraldice atât de importante pentru orice familie ilustră.

Aşadar, să deschidem paginile cartii Prinţese date uitării sau necunoscute în care facem cunoştinţă cu prinţesa Have-You-Seen-Me sau Amnésie. Ce găsim? Cea dintâi este plină de ea însăşi, de importanţa titlului şi rangului ei şi se comportă ca atare. Cea de-a doua este foarte strictă şi protocolară, ca o adevărată faţă regală ce se află. Prinţesa Claire Voyant poate vedea departe în viitor, dar cam încurcă previziunile, Prinţesa Tangra-La poate executa orice dans din prima, de la tango la fandango, Prinţesa Oblivia uită totul şi ratează toate întâlnirile importante pe care le are, iar Prinţesa Babbling Brooke poate vorbi încontinuu despre orice, oricând. Ele şi toate celelalte au un umor savuros, sunt isteţe şi, fireşte, foarte frumoase.

Arătând copiilor şi cum să evite să deranjeze zânele care pot arunca vrăji funeste, scrisă cu încântare şi strălucire, colecţia Prinţese date uitării sau necunoscute este mult mai mult decât o serie de povestioare pentru fetiţe preocupate de prinţese. Este un excerciţiu de poezie, farmec şi umor şi, nu în ultimul rând, de învăţăminte pentru toţi copiii.

Cumpara cartea Prinţese date uitării sau necunoscute, cu reducere, de la Elefant / eMAG

Roxana Ichim Istudor
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Big Brother, atacat cu... artă

Next Article

Top 100 cele mai citite carti Nemira cu 50% reducere

Related Posts

Total
0
Share