fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Campania “Back to School”, varianta elefant

rechizite-ieftine

De astazi elefantul a pus “in productie” categoria Back to School. Foarte bine organizati si la capitolul manuale scolare, rechizite si auxiliare, in categorie sunt mii de produse, atent alese si cu reduceri destul de bune.

Daca va pregatiti de inceputul anului scolar, cu siguranta veti gasi acolo cam tot ce va trebuie, indiferent ca vorbim de ghiozdane, penare, manuale sau caiete scolare.

Navigarea prin categorie se face foarte usor, produsele sunt grupate dupa clase, asa ca daca aveti nevoie de ceva pentru cel mic care abia merge la gradinita, nu va trebui sa “alergati” prin magazin in cautarea produselor pentru cei mici. le veti gasi imediat, din 2 clickuri veti avea in fata ochilor doar produsele pentru gradinita si Clasa 0. Acelasi lucru se intampla cam cu toate nivelurile scolare.

Daca nu ati vazut campania, acum este momentul. O gasiti aici.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Cristina Vidrascu Sturza, director editorial Litera: "Ne-am facut o prioritate din a-i determina pe oameni sa constientizeze importanta cartilor si a lecturii"

Next Article

"Scurtatura inspre Paradis", de Teresa Solana [Editura RAO, 2014]

Related Posts

Total
0
Share