fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Rechizite scolare ieftine: pachete complete pentru toate clasele

rechiziteCampaniile Back to School 2016 sunt acum și online. Verifică ofertele de mai jos și bookură-te de reducerile speciale!

 

Mai sunt cateva zile pana la primul clinchet de clopotel ce anunta inceperea noului an scolar. Multi dintre noi au intrat deja in febra ultimelor pregatiri. In clipa de fata nu ar trebui sa mai fie multe necunoscute in ce priveste rechizitele pentru noul an scolar, dar pentru cei care mai cauta inca cele mai bune oferte oferim in articolul de astazi posibilitati ieftine de completare a ghiozdanului pentru scoala.

Pentru a va usura cautarea am ales sa prezentam cele mai bune oferte online separate pentru fiecare clasa in parte. Aveti astfel posibilitatea sa salvati si timp nu doar bani.

Vezi aici toate ofertele din campania Back to School

Ofertele alese de noi in prezentarile de mai jos tin cont si de calitate, nu doar de pret. Rechizitele scolare si cartile pe care le puteti cumpara online sunt de cea mai buna calitate, de la furnizori de incredere si comercializate de cele mai bune magazine online din piata romaneasca.

Clasa 0

Clasa 1

Clasa 2

Clasa 3

[/check_list]

Clasa 4

Clasa 5

Clasa 6

Clasa 7

Clasa 8

Clasa 9

Clasa 10

Clasa 11

Clasa 12

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Carte la doar 2,90 lei: Nostradamus. Misterul catrenelor pierdute

Next Article

"Viata nu e mereu roz. Descoperiti-va latura puternica!", de Mel Robbins (Editura Curtea Veche Publishing)

Related Posts

Total
0
Share