fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Reverie cu flori de cireș, de Gwyneth Rees

Reverie cu flori de ciresReverie cu flori de cireș, de Gwyneth Rees este un nou titlu apărut de curând la Corint Junior. Cartea este tradusă magistral de Roxana Olteanu și în cele 272 de pagini ale cărții vă așteaptă o aventură cu adevărat magică. Pe lângă magie și mari secrete, cartea Reverie cu flori de cireș vine și cu un parfum străvechi în care rochiile de pe vremea bunicii își au rolul lor. Cartea o are ca personaj central pe Sasha, o puștoaică de aproape 13 ani. Ce se întâmplă cu viața ei și care îi este magica ascunzătoare secretă, puteți afla și din rândurile de mai jos, dar, cu siguranță cartea în întregul ei vă va conduce în lumi magice și aventuri ce vă vor ține cu sufletul la gură.

Sasha are aproape treisprezece ani și viața ei este pe cale să se complice.

Mai întâi, problema cu Lily și Priti – cum pot fi ambele cele mai bune prietene ale Sashei și, cu toate astea, să nu se înțeleagă deloc una cu alta?
Pe urmă, mai e şi Raffy, fratele mai mare al lui Lily, cea mai bună prietenă a Sashei, pe care, dintr-odată, eroina noastră îl vede cu alți ochi…

Și, colac peste pupăză, mama Sashei şi-a găsit în sfârşit marea dragoste – nimeni altul decât Leo, profesor de engleză la școala unde învață Sasha şi cu zece ani mai tânăr decât mama ei!

Sasha evadează în ascunzătoarea ei secretă – Casa Florilor – un conac pustiu, perfect pentru a visa cu ochii deschiși, la umbra cireșilor în floare.

Cartea poate fi cumpărată cu mare reducere de aici.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
dezbatere Editura Adenium

Eveniment Adenium și Timpul La Institutul Francez Iași

Next Article

O noua carte cu revista Psychologies

Related Posts

Total
0
Share