fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Romanul “Cateva lucruri despre tine” va fi lansat la Iasi

Joi, 13 Noiembrie, de la ora 18:00, George Onofrei va invita la Librarium Palas Iasi cu ocazia lansarii romanului “Cateva lucruri despre tine” scris de Florin Irimia, aparut la Editura Polirom. Acest eveniment ii are ca invitati pe Ema Ilie si Doris Mironescu.

Despre carte:

Un barbat ii spune unui „doctor” povestea sa, care pare desprinsa dintr-un film. Desi isi dispretuieste tatal, pe zi ce trece ii seamana tot mai mult. Dezastrele se tin lant in viata lui inca din copilarie, cind, dupa divortul parintilor, mama (cu probleme la fel de mari ca si tatal) ii moare intr-un accident de avion. Pe masura ce se „maturizeaza”, el transforma seducerea femeilor intr-o adevarata obsesie, fara sa constientizeze prea bine acest lucru. Ori de cite ori incearca sa schimbe ceva, viata il pune cu botul pe labe, toate relatiile sale terminindu-se printr-o tragedie. Moartea pare sa-l insoteasca la fiecare pas, dar nu-l atinge niciodata. Asta pina ce intr-o zi se hotaraste s-o cheme la el. Nu inainte insa de-a mai face o ultima confesiune…

cateva-lucruri-despre-tine

Anuta Stanculeanu
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Corint Junior incepe inscrierile la "Scoala de magie Magisterium"

Next Article

Legendara trupa Phoenix si Nicolae Covaci lanseaza doua noi volume

Related Posts

Total
0
Share