fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Sa desenam anotimpurile, o noua carte de activitati pentru copii + creioane colorate cadou

cornOdată cu începerea noului an școlar, Media Service Zawada le aduce celor mici o carte de colorat originală, menită să le încurajeze talentul la desen.

Să desenăm cu anotimpurile se adresează preșcolarilor și școlarilor mici (4–7 ani), care învață și deprind primele noțiuni de desen. Cartea de activități este structurată pe patru capitole, fiecare dintre acestea fiind dedicat unui anotimp.

Vezi aici mai multe carti de activitati pentru copii

Pe lângă paginile de colorat, fiecare capitol al cărții Să desenăm cu anotimpurile se încheie cu o activitate practică unde copiii vor putea crea propriul lor tablou, un fel de „rezumat” colorat a ceea ce au exersat în paginile cărții.

Pentru a încuraja talentul și a aprecia eforturile copiilor, părinții pot desprinde și înrăma desenul micilor artișt!

În plus, cartea de activități este însoțită de un cadou: un set de creioane de colorat, pentru a le ușura munca celor mici.

Cartea de activități Să desenăm cu anotimpurile este disponibilă din 3 septembrie la toate chioșcurile de ziare din țară, la pretul de 9.99 lei.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

65% reducere la Colectia Nobel de la Editura Litera (8 volume)

Next Article

"Va spun sincer, mint perfect", de Ute Ehrhardt si Wilhelm Johnen (Editura Baroque Books & Arts)

Related Posts

Total
0
Share