fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Sa invatam cu Micul Print. O excelenta colectie pentru copii de la Editura RAO

micul-print-kids

Editura RAO a publicat recent o interesanta colectie pentru copii, Sa invatam cu Micul Print. In colectie sunt 4 carticele, gandite special pentru copii mai mici. Cartile sunt frumos desenate si au informatii din domenii diverse. Copertile sunt tare frumoase, asa ca daca vreti sa faceti un cadou, va recomandam sa le cumparati pe toate patru. Mai jos aveti si cateva vorbe despre fiecare titlu din colectia Sa invatam cu Micul Print.

Sa invatam geografia cu Micul Print

Cel mic capata primele notiuni de geografie: ce sunt muntii, cum este un desert, de cate tipuri sunt vulcanii si cum sunt stelele.

Vezi aici pretul cu reducere

In calatorie cu Micul Print

Copilul dumneavoastra merge in drumetie cu Micul Print pe planete indepartate si face cunostinta cu personaje de poveste.

Vezi aici pretul cu reducere

Sa invatam politetea de la Micul Print

Micul Print devine profesor de bune maniere pentru copilul dumneavoastra, invatandu-l cum sa salute, cum sa multumeasca si cum sa se poarte civilizat cu ceilalti copii, dar si cu adultii.

Vezi aici pretul cu reducere

Sa invatam culorile cu Micul Print

Alaturi de Micul Print cei mici invata culorile. Si o fac intr-un fel extrem de frumos, in joaca, alaturi de un personaj magic.

Vezi aici pretul cu reducere

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Putere nemărginită, de Anthony Robbins

Next Article

Fisa de lectura: "Anul in care te-am intalnit", de Cecelia Ahern

Related Posts

Total
0
Share