fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

“Sariti de pe fix!” de Hans-Jürgen Feldhaus [Editura Corint Junior, 2015]

sariti-de-pe-fixO carte de-a dreptul sarita de pe fix, plina de umor, in care li se spune lucrurilor pe nume. Cartea “Sariti de pe fix!” de Hans-Jürgen Feldhaus a fost publicata la Editura Corint Junior, la inceputul anului 2015. Este una din cartile acelea pe care pustanii le iubesc. Are un continut lejer, iar cele 240 de pagini se citesc usor si destul de repede. Distractia este asigurata, autorul reusind sa transmita printr-un limbaj adecvat starile si trairile oricarui pusti din ziua de azi.

Cartea “Sariti de pe fix!” de Hans-Jürgen Feldhaus poate fi cumparata cu reducere de aici.

Cate ceva din carte:

„Eu zic asa: Daca esti un tip care se da in vant sa invete, asa cum e Hendrik Lehmann, atunci nu te apuca sa citesti cartea “Sariti de pe fix!” de Hans-Jürgen Feldhaus. Ia o alta carte, de exemplu una de mate sau cu legende grecesti sau asa ceva.

…pe de alta parte, daca nu citesti cartea asta, nu vei afla NICIODATA care este parerea mea despre diferite chestii. Adica despre vacante, prieteni, familie, masini, iPad-uri; despre viata in general, cum ar veni.

…nu ai sa afli nici de ce am ars jumatate din Padurea Harz, da’ asta inainte de vacanta, in excursia cu clasa… Si n-am facut-o intentionat! Pe bune!“

 

 

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Esti pasionat de fotografie? Invata despre compozitie si editare digitala

Next Article

Eveniment la Braila: Lansarea revistei "Litera13"

Related Posts

Total
0
Share