fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Sora mea, Ramona, de Beverly Cleary (Editura Arthur, 2017)

Sora mea, RamonaÎn superba colecție de cărți pentru copii Funny Green de la Editura Arthur a apărut recent Sora mea, Ramona, de Beverly Cleary. O carte frumoasă pe care cu siguranță cei mici o vor citi pe nerăsuflate.

Din aceeași colecție mai fac parte titluri precum Nic Năstrușnic, Povestea frindelului sau Pacostea de Ramona.

Cărțile pentru copii de la Editura Arthur sunt adevărate minunății. Matei al nostru a crescut alături de ele, câteva dintre cărți le găsiți aici, comentate chiar de el.

Revenind la Sora mea, Ramona, de Beverly Cleary, găsiți mai jos o mică descriere care cu siguranță vă va face să cumpărați degrabă cartea pentru cei mici. Astăzi o găsiți cu reducere aici.

Ce e de explicat în faptul că o fetiță de patru ani îl plimbă în lesă pe Ralph, o șopârlă imaginară, sau în faptul că aruncă în cuptor păpușa vrăjitoare atunci când sora mai mare îi spune sa o imite pe Gretel? Și, dacă educatoarea îi spune că litera Q are o codiță ca de pisică, ce e în neregulă cu o literă cu urechi, mustăți, codiță? Ramona nu știe ce să mai creadă. Deși încearcă mereu să facă lucrurile bine, tot “pacoste” îi spun cu toții, iar răspunsurile pe care le primește încep cel mai adesea cu NU…

De aceeași autoare, Beverly Cleary, recomandăm și cartea Dragă Domnule Henshaw, dar și primul volum al seriei, Ramona.

Save

bogdan
Total
1
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Ofertă bună la cărți: 3+1 Gratuit

Next Article
extra reducere

10% extra-reducere la cărți și transport gratuit la orice comandă de la Libris

Related Posts

Total
1
Share