fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Soriceii familiei Robinson, de Dick King-Smith (Editura Nemi, 2019)

Soriceii familiei Robinson

Editura Nemi le face celor mici o noua surpriza: a tiparit recent cartea Soriceii familiei Robinson, de Dick King-Smith – autor cunoscut mai ales pentru celebra sa carte Babe – povestea porcului ciobanesc, dar si pentru alte carti pentru copii pe care le poti descoperi mai jos

Cumpara cartea Soriceii familiei Robinson, de Dick King-Smith cu reducere de la Nemira, Cartepedia sau Elefant.

Familia Robinson e gata de… de probleme, exact! Cu sase nou-nascuti si inca mai multi pe cale sa vina, intreaga familie este inspaimantata de pisica din bucatarie, care sta mereu la panda. Beaumont, cel mai curajos dintre toti, ia atitudine si face primul pas pentru a gasi o noua casa, care sa nu mai aiba pisica. In cautarea lor, soriceii intalnesc tot felul de personaje: soareci si oameni, prieteni si inamici. Dar, oriunde se duc, totul se transforma intr-o aventura!

„Un scriitor plin de surprize.“ – Sunday Telegraph

„Dick King-Smith este pe placul tuturor copiilor.“ – Observer

DICK KING-SMITH (1922–2011) este unul dintre cei mai iubiti scriitori de carti pentru copii din lumea intreaga. Pe numele intreg Ronald Gordon King-Smith, s-a nascut pe 27 martie 1922 si a fost fermier in Gloucestershire, tinutul sau natal, pana la varsta de 45 de ani, cand s-a hotarat sa devina invatator. A inceput sa scrie carti pentru copii in vacantele de vara, iar la 56 de ani i-a aparut prima carte, The Fox Busters, care a fost imediat un succes.

De-a lungul vietii, Dick King-Smith a scris peste o suta de carti pentru copii, majoritatea avand ca protagonisti animale, cea mai cunoscuta fiind The Sheep-Pig (mai ales datorita ecranizarii de succes din 1995, Babe), dar nu numai.

Unul dintre cele mai iubite personaje ale sale este inimitabila Sofia, o fetita mica si foarte hotarata, al carei vis este sa devina o doamna fermier. Sofia a avut-o drept model chiar pe sotia autorului, Myrle.

Pentru mai multe informatii despre biografia si opera lui Dick King-Smith vizitati: www.dickkingsmith.com

bogdan
Total
4
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
vouchere elefant

Minim 40% reducere la peste 40.000 de cărți (doar azi, 14 mai 2019)

Next Article
Zilele Marilor Reduceri

Zilele Marilor Reduceri: minim 50% reducere la cărți!

Related Posts

Total
4
Share