fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Top 100 cărți motivaționale cu reduceri mari

După dorințele anului trecut, îndeplinite mai mult sau mai puțin, începutul unui nou an vine și cu nevoia de a ne automotiva, de a ne căuta direcțiile spre care dorim să zburdăm în tot ce va însemna el 2016. Fiecare cu motivațiile lui, corect, dar de ajutor cu siguranță pot fi și câteva cărți motivaționale bune, aducătoare de idei, puternice pastile de viață care să ne pună pe gânduri, dar și care să ne învețe cum să acționăm. Dacă simți și tu nevoia unor astfel de motivații ”externe”, elefantul are un top 100 cu cărți motivaționale extrem de apreciate de cititori. Reducerile sunt foarte bune, iar titlurile din top sunt extrem de diverse, așa că ai la ce să te oprești.

[button url=//event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=2adb44b45&unique=184f69294&redirect_to=http://www.elefant.ro/list?filtercampanie=9907]Vezi aici topul cărților motivaționale[/button]

Sunt curios câte din titlurile prezentului top îți sunt familiare, mai mult, câte din ele ai reușit să le și citești deja. Dacă ești cititor de cărți motivaționale, mă aștept să fi bifat măcar 10 cărți din prezentul top, iar dacă ești ”începător” în domeniu, ai un punct solid de plecare.

Mai jos găsiți câteva din titlurile topului ci cărți motivaționale propus de Elefant. Toate cărțile au și reduceri frumoase, unele chiar surprinzătoare. Spor la citit!

carti motivationale

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Top 100 cărți citite pe Elefant.ro (reduceri speciale)

Next Article
lichidare stoc carti nemira

Lichidare stocuri la cărți Nemira. Reduceri de până la 75%

Related Posts

Total
0
Share