fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Tu de unde iti cumperi rechizite scolare?

rechiziteNe-am tot luat cu vorba si recomandarile in rubrica asta dedicate rechizitelor si manualelor scolare si am uitat sa te si intreb: da’ tu de unde-ti iei ce ai nevoie pentru apropiatul inceput de scoala? Suntem convinsi ca multe dintre raspunsuri s-ar referi la mall-uri si supermarketuri. Curiozitatea ne impinge sa vrem sa aflam daca sunt si persoane care cumpara rechizite online si de unde si le procura.

Precum puteti vedea in articolele publicate pana acum pe tema manualelor si a rechizitelor scolare avem cateva magazine pe care le recomandam ca fiind bune locuri de unde sa va aprovizionati cu tot ce aveti nevoie sau, macar, sa le aveti in vedere pentru a completa ghiozdanul in ultimul moment cu rechizite uitate in momentul cumpararii restului de produse.

Magazine: elefant.ro (manuale scolare, auxiliare, rechizite, ghiozdane etc.); libris.ro (manuale, auxiliare si rechizite scolare); rechizitelemele.ro (rechizite pentru toate clasele si pentru toate gusturile); dpap.ro (Depozitul de Papetarie – preturi foarte bune la rechizite de calitate); Stiefel.ro (material didactice la preturi promotionale).

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Veste buna pentru iubitorii de animale: Pet Shop la eMAG!

Next Article

Editura Vremea ne invita la vernisajul expozitiei "Poeme pentru pasari si extraterestri"

Related Posts

Total
0
Share