fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Viața pe marte, de Jennifer Brown

Viața pe marteNemira continuă Colecția Nemi cu Viața pe marte, de Jennifer Brown, un roman cu umor din plin și cu numeroase aventuri (extra)terestre, ideal pentru micii astronauți în devenire. În colecția Nemi găsiți multe titluri interesante pentru copii. O colecție ce crește frumos, abia așteptăm noutațile acestui sfârșit de an.

În Viața pe marte Arcturus Betelgeuse Chambers, zis Arty, un puști în vârstă de 12 ani, face parte dintr-o familie pasionată de privitul în stele, iar dorința lui cea mai mare este de a găsi viață pe alte planete. Prima țintă a căutărilor sale este Marte, planeta cea mai apropiată de noi și, seară de seară, își îndreaptă telescopul înspre ea pentru a fi primul care descoperă marțienii.

Totul amenință să se termine când părinții îl anunță că se vor muta în Las Vegas (orașul cel mai luminat de pe Pământ și, din cauza asta, cel în care noaptea abia dacă se văd stelele). Și, de parcă toate astea nu erau suficiente, trebuie să stea la vecinul său înfricoșător (pe care-l bănuia că e, de fapt, un zombi) cât timp ei se duc să caute o casă nouă. Dar ceea ce părea a fi un coșmar se transformă în aventura vieții sale: vecinul nu doar că nu e zombi, dar e chiar Cash Maddox, un fost astronaut de la NASA, acum la pensie. Alături de Cash, Arty are ocazia să afle minunatele taine ale cosmosului, dar și să descopere că adevărata prietenie nu ține cont de vârstă.

Cartea Viața pe marte, de Jennifer Brown poate fi cumpărată cu reducere de aici.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Un detectiv cu ușoare dureri de cap

Papa Gordon, un detectiv fermecător

Next Article
manuale școlare

Reduceri mari la manuale școlare, transport gratuit și vouchere cadou

Related Posts

Total
0
Share