fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Voucher de reduceri si o carte cadou de la cumparaocarte.ro si bookuria

Desi mai nou in “piata” de librarii online, cumparaocarte.ro vine cu un suflu nou si cu un concept tare drag noua: carti la reduceri, campanii zilnice de reduceri. Si nu vorbim de orice carte, ci de adevarate bestseller-uri. Daca nu ati facut cunostinta cu libraria online cumparaocarte.ro ar trebui sa o faci acum, mai ales ca avem si ceva de oferit.

Impreuna cu cei de la cumparaocarte incercam sa va facem cateva bookurii, care sa va faca sa-i cunoasteti, sa va imprieteniti si sa-i frecventati cat mai des pentru a vedea ce carti mai aduc la preturi cu adevarat speciale.

Fara a mai lungi vorba, treaba sta exact asa: daca-ti alegi o carte de la ei, oricat de ieftina, pui in pagina de comanda codul “bookuria” si pretul scade cu inca 5%. Mai mult, din partea noastra primesti si o carte cadou atunci cand cumperi ceva de la cumparaocarte.ro. Cartea cadou este surpriza, dar sigur o sa va placa :-)

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=2adb44b45&unique=9488c2df4&redirect_to=http%253A%252F%252Fwww.cumparaocarte.ro%252F”]Vezi aici reducerile de astazi[/button]

cumparaocarte

 

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Reduceri de weekend la carti din categoria Dezvoltare personala

Next Article

Nu ti-ai facut niciun program astazi? Iti facem noi!

Related Posts

Total
0
Share