fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

De Ziua Internațională a Cărții, românii au plasat peste 15.000 de comenzi pe elefant.ro

De Ziua Internațională a Cărții, sărbătorită de elefant.ro pe 23 aprilie 2019, mulți români au participat la chemarea către mai multă lectură și au ales să își înnoiască stocul de carte. Astfel, în doar 24 de ore, pe elefant.ro s-au înregistrat peste 15.000 de comenzi.

Best-sellerele zilei au fost:

În topul preferințelor s-au situat titluri din literatura contemporană, cărțile de dezvoltare personală și cărțile pentru copii.

În total au fost achiziționate peste 75.000 de cărți în limba română și în limba engleză, cifră record în România pentru vânzări de carte într-o singură zi.

“Când am pornit la drum acum mai mult de 8 ani ne-am dorit să construim o altă piață de carte în România și să contribuim cât mai mult la consumul de carte. După 8 ani și peste 15 milioane de cărți vândute exclusiv online, credem că am reușit să influențăm decisiv volumul de lectură al românilor livrând oriunde, zi de zi, cărțile lor preferate”, declară Adrian Dinu, Chief Commercial Officer la elefant.ro.

Cele peste 15.000 de comenzi vor ajunge în 1.232 de localități, din întreaga țară, dintre acestea mai mult de 1.000 neavând nici măcar o librărie.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Cititul scade pofta de vandalisme

Next Article

Ce le citește Kourtney Kardashian copiilor săi

Related Posts

Total
0
Share