fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Carte cu autograf: ”O sa te tin in brate cat vrei tu si inca o secunda”, de Ioana Chicet-Macoveiciuc

De astazi si pana pe 27 septembrie aveti ocazia sa primiti autograful Printesei Urbane pe a sa carte nou lansata, ”O sa te tin in brate cat vrei tu si inca o secunda”. Autoarea Ioana Chicet-Macoveiciuc, cunoscuta in blogosfera ca si Printesa Urbana, este implicata in multe proiecte interesante. Cartea poate fi comandata de aici, pe langa autograf primiti si o reducere draguta, dar si transport gratuit. Atentie, doar primele 200 de exemplare vandute vor avea autograful autoarei!

printesa-urbana

Ioana Chicet Macoveiciuc este autoarea unuia dintre cele mai cunoscute şi iubite bloguri românești despre creşterea copiilor: printesaurbana, blog care a fost şi punctul de pornire al acestei cărţi. În afară de intensa experienţă de mamă a Sofiei şi a lui Ivan, Ioana Chicet Macoveiciuc are cincisprezece ani de experienţă în presă şi comunicare. A început să lucreze la nouăsprezece ani, în cadrul departamentului de Ştiri al Prima TV, apoi a lucrat în PR, a fost copywriter, jurnalist în presa scrisă (a publicat sute de articole în reviste cunoscute), realizatoarea unei emisiuni la TVR1, redactor şef al unei reviste săptămânale, a construit strategii de comunicare pentru mai multe proiecte web. Acum scrie pentru ea și pentru cititorii blogului ei și organizează evenimente pentru părinți.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Precomanda acum "Cavalerul celor sapte regate" de George R. R. Martin si ai 30% reducere

Next Article

Nadja, de Andre Breton

Related Posts

Total
0
Share