fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Precomanda acum “Cavalerul celor sapte regate” de George R. R. Martin si ai 30% reducere

Nemira ne aduce cel mai asteptat titlu al toamnei, “Cavalerul celor sapte regate” de George R. R. Martin. Cartea va fi disponibila din 6 octombrie, insa daca lansezi acum o precomanda te bookuri si de o reducere speciala de 30%. Asigura-te ca vei printre primii care o va citi! Precomanda o poti face aici.

cavalerul

Despre carte:

Cu o suta de ani inainte de Urzeala Tronurilor, doi eroi neobisnuiti bantuiau prin Westeros…

Inainte de Tyrion Lannister si Podrick Payne, au fost Dunk si Egg. Sir Duncan cel Inalt, un calaver novice, dar curajos isi intrece rivalii cel putin prin statura, daca nu prin experienta. Alaturi de el se afla varianta lui in miniatura, Egg, un baiat al carui nume adevarat (ascuns de toti cei pe care-i intalnesc) este Aegon Targaryen. Desi eroi mai neverosimili nu se gasesc in tot Westerosul, cei doi au in fata lor aventuri extraordinare, in mijlocul intrigilor regale, al raufacatorilor si al celor inebuniti dupa putere.

Actiunea din cele trei nuvele care alcatuiesc Cavalerul celor Sapte Regate, adunate pentru prima oara intr-un singur volum, are loc cu un secol inainte de evenimentele din Urzeala tronurilor, in epoca in care dinastia Targaryenilor controleaza Tronul de Fier. Inca mai traiesc oameni care au vazut dragonii zburand deasupra oraselor distruse. Iar Westerosul e plin de comploturi regale, rivalitati, dar si de eroi.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Citeste sanatos! Lectura ca terapie - Eveniment in cadrul campaniei „Te așteptam in librarie!”

Next Article

Carte cu autograf: ”O sa te tin in brate cat vrei tu si inca o secunda”, de Ioana Chicet-Macoveiciuc

Related Posts

Total
0
Share