fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Povești la telefon, de Gianni Rodari

povești la telefonDacă îți sună cunoscut titlul unei alte cărți pentru copii, ”Aventurile lui Cepelică”, atunci te vei bookura nespus și de publicarea cărții Povești la telefon. Numitorul comun este, bineînțeles, Gianni Rodari, autorul celor două cărți.

Povești la telefon este o nouă carte pentru copii publicată recent la Editura Arthur. Cartea poate fi cumpărată de aici, are și o mică reducere de preț. Este una dintre acele cărți pentru copii care pe lângă frumusețea scriiturii ne aduce și povești frumoase, desprinse parcă dintr-un timp în care nu mai exista cuvântul „plâns“

Despre Povești la telefon, de Gianni Rodari

A FOST ODATĂ CA NICIODATĂ…

…un tată care șase zile pe săptămână străbătea întreaga Italie, în lung și-n lat. Duminica se întorcea acasă, iar luni dimineața o lua de la capăt. Înainte de plecare, fetița lui întotdeauna îl ruga să nu uite să-i spună în fiecare seară o poveste, pentru că altfel nu putea adormi. Așa se face că, oriunde se afla, seară de seară, la ora nouă fix, contabilul Bianchi dădea telefon acasă.

Povești la telefon cuprinde toate aceste povești ale contabilului Bianchi: avem aici palate din înghețată și oameni de unt, un nas care fuge de pe chipul stăpânului, păpuși bolnave de bombănită.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Dezbatere la Institutul Cultural Român de la Paris: „Identitatea europeană şi rădăcinile sale spirituale”

Next Article
casmir antistres

Casmir antistres. Bloc de colorat antistres

Related Posts

Total
0
Share