fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

10% reducere la Ghid de calatorie. Tot ce trebuie sa stii despre tarile lumii (Editura Litera)

Toata lumea stie care este cel mai inalt munte din lume, dar stiti in ce tara este interzisa guma de mestecat? Sau care e cel mai urat mirositor fruct din lume? Sau cine a inventat patinele cu rotile? Sau care cladire este mai inclinata decat Turnul Inclinat din Pisa? Sau unde poti sa mananci ca gustare paianjeni fripti?

Cumpara cartea din libraria online elefant.ro. Pret: 71,91 lei

Noi am hotarat sa scriem o carte despre tarile lumii pentru copii, nu pentru parinti. Lumea este foarte mare si, in acest ghid de calatorie ne-am concentrat pe lucrurile cu adevarat interesante pentru a crea cate un instantaneu al fiecarei tari. (Avertisment pentru parinti: s-ar putea sa nu fie aceleasi lucruri interesante preferate de cei mari… de unde poti cumpara o cafea, cate stele are hotelul, care e numarul de telefon al aeroportului, bla, bla, bla.)

In cartea de fata veti gasi evenimentele epocale, animalele uimitoare, istoriile sinistre, alimentele ciudate si lucrurile uimitoare care fac atat de fascinante cele 200 de tari ale lumii. Fiecare tara are pagina ei proprie  asa incat minuscula Tuvalu ocupa tot atata spatiu ca si atotputernica SUA. Daca vreti sa aflati toate lucrurile cool despre fiecare tara a lumii, aceasta carte este solutia…

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Amoc. Obsedatul, de Stefan Zweig (Editura Rao)

Next Article

Castiga 2 carti si 2 tricouri Abraham Lincoln

Related Posts

Total
0
Share