fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Magie între două lumi, de Kristin Hannah (Editura Litera, 2022)

Magie între două lumi

Magie între două lumi este o nouă carte scrisă de Kristin Hannah și publicată la Editura Litera, în colecția Blue Moon.

Cumpără cartea cu reducere

Despre cartea Magie între două lumi:

Cândva, lui Joy Candellaro i-a fost drag Crăciunul mai mult decât oricare altă perioadă a anului. Acum, când sărbătoarea se apropie, Joy, proaspăt divorțată și rămasă singură, nu-și mai poate regăsi vechiul entuziasm. Așa că, fără să spună nimănui, ea se îmbarcă într-un avion a cărui destinație e frumoasa zonă a Pacificului de Nord-Vest. Atunci când un eveniment neașteptat o aduce în adâncul unei păduri tropicale, Joy ia decizia îndrăzneață de a lăsa în urmă vechea ei viață banală și de a porni într-o aventură… doar pe perioada sărbătorilor.

În urma morții soției lui, Daniel O’Shea se reîntoarce în orășelul Rain Valley. Acum el e un tată care își crește singur fiul și care trebuie să facă față primului Crăciun pe care băiețelul îl va petrece fără mama lui. Bobby, în vârstă de șase ani, s-a închis în sine, depărtându-se de lumea reală și înconjurându-se, în schimb, de prieteni imaginari. Joy și Bobby fac cunoștință, iar între ei se creează imediat o legătură. Ajutându-i pe Bobby și pe Daniel să revină pe linia de plutire, Joy se regăsește pe sine.

Dar nu toate lucrurile sunt așa cum par, și, dintr-odată, lumea lui Joy se prăbușește, frângându-i inima. Într-un Ajun magic de Crăciun, Joy se confruntă cu un adevăr de-a dreptul uluitor. Acum, trebuie să se decidă: într-o perioadă în care visurile cu neputință de împlinit se îmbină cu șansele neașteptate, va putea ea să găsească resursele sufletești care s-o ajute să-și asume dragostea pe care abia a descoperit-o… și noua viață în care crede numai ea?

Kristin Hannah este o autoare americană de ficțiune care a scris numeroase romane de dragoste și de familie. Ea a devenit cunoscută pentru cărțile sale emotionale și bine scrise, care abordează teme profunde cum ar fi iubirea, pierderea și lupta pentru supraviețuire.

Printre cărțile sale cele mai populare se numără “The Nightingale“, “The Great Alone” și “The Four Winds”. “The Nightingale” a devenit o bestseller New York Times și a fost adaptată pentru marele ecran. “The Great Alone” a fost, de asemenea, un bestseller New York Times și a câștigat premiul Goodreads Choice Award pentru Cel mai bun roman de ficțiune.

Kristin Hannah a crescut în California și a studiat literatura la Universitatea din California, Berkeley. Înainte de a deveni scriitoare, ea a lucrat ca avocat și profesor de literatură. În prezent, ea locuiește în Washington și continuă să scrie cărți care sunt iubite de cititorii din întreaga lume.

În concluzie, Kristin Hannah este o autoare de ficțiune americană cunoscută pentru cărțile sale emotionale și profunde, care abordează teme cum ar fi iubirea, pierderea și lupta pentru supraviețuire. Cărțile ei au devenit bestseller-uri și au fost apreciate de cititori din întreaga lume.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Enciclopedia copiilor

Enciclopedia copiilor. Cartea care explică totul (Editura Litera, 2022)

Next Article
Bookilipir

Bookilipir continuă - cărți minunate de la 9 lei

Related Posts

Total
0
Share