fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Noutate la Editura Nemira: Prințul Harry – Rezervă (SPARE)

Rezervă

Editura Nemira a dat lovitura începutului de an, a achiziționat drepturile de publicare în România a cărții Spare (Rezervă) de Prințul Harry.

Cartea face deja vâlvă în toată lumea, va fi cu siguranță bestseller și în România. Cartea Spare (rezervă) de Prințul Harry poate fi comandată online de la Editura Nemira, există deja și variantele audiobook și carte electronică (eBook).

Una dintre cele mai impresionante imagini din secolul trecut înfățișează doi băieți, doi prinți care merg în urma sicriului mamei lor, în timp ce întreaga lume îi urmărește cuprinsă de tristețe – și de teamă. După ce Diana, Prințesa de Wales, a fost condusă pe ultimul drum, miliarde de oameni s-au întrebat ce era în mintea și în sufletul lor – și cum avea să fie viața lor mai departe.

Cumpără cartea cu reducere de aici.

Aceasta este povestea a ceea ce a urmat pentru Harry.

Rezervă este o carte de o onestitate necruțătoare, plină de dezvăluiri, revelații și lecții de viață cu greu învățate despre eterna putere a iubirii de a învinge suferința.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Happy Days

Happy Days la Libris - 3 zile cu reduceri de până la 86%

Next Article
transport gratuit

Transport gratuit la orice carte Litera, doar azi, 12 ianuarie 2023

Related Posts

Total
0
Share