fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

100 cele mai frumoase muzee ale lumii (Editura All)

100-cele-mai-frumoase-muzee-ale-lumiiUn muzeu de arta este manifestarea palpabila a istoriei culturii. Chiar daca un muzeu se concentreaza pe lucrarile unui artist sau ale mai multora, pe opere apartinand unui curent artistic sau pe capodoperele unei epoci, muzeele de arta sunt, fara indoiala, capabile sa reflecte cum o anume cultura se vede pe sine insasi si mediul sau.

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=2adb44b45&unique=184f69294&redirect_to=http%253A%252F%252Fwww.elefant.ro%252Fcarti%252Farta-design%252Falbume-colectii-de-arta%252Fiii-cele-mai-frumoase-muzee-ale-lumii-6826.html%253Futm_source%253DBestselleruri-internationale-pe-care-le-poti-avea-imediat-jucarii-si-carti-tiparite-cu-reducere-de-pana-la-75%2526utm_medium%253Dnewsletter-comercial-2013-05-05-tp1-cmd0-72824%2526utm_campaign%253Dbestselleruri-internationale-pe-care-le-poti-avea-imediat-jucarii-si-carti-tiparite-cu-reducere-de-pana-la-75″]Cumpara cartea cu reducere[/button]

In zilele noastre, este greu de gasit o capitala care, ca o expresie elocventa a mandriei patriotice, sa nu expuna lucrarile artistilor autohtoni sau sa nu adune arta de renume international ori sa nu posede obiecte de arta, sculpturi si tablouri care sa-i ilustreze istoria.

Aceasta carte iti prilejuieste o calatorie prin cele o suta cele mai faimoase muzee; colectiile lor de arta fac din ele unele dintre cele mai importante institutii culturale ale lumii contemporane. Fiecare muzeu permite o scurta incursiune intr-o anume cultura: temele sale, punerea lor in valoare, arhitectura fiecarui muzeu sunt atat de distincte pe cat sunt miresmele purtate in vazduh. Fiecare muzeu descris in 100 cele mai frumoase muzee ale lumii reprezinta o istorie si o cultura, traditiile si aspiratiile lor, trecutul si prezentul.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

"Fotografia de portret. 99 de idei pentru tine, familie si prieteni", de Annabel (Editura Litera)

Next Article

Se cere o explicatie

Related Posts

Total
0
Share