fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

1001 de Masini la care sa visezi intr-o viata [Editura RAO, 2014]

1001-masiniPregatiti-va pentru o cavalcada a celor mai rapide, mai mari, mai mici, mai scumpe, mai inovatoare automobile produse vreodata. “1001 de Masini la care sa visezi intr-o viata” este ghidul perfect care va ofera o istorie vizuala bogata a automobilelor si ale celor mai interesante inovatii tehnice, dar si a eroilor necunoscuti ai istoriei auto mobilului.

Fiti gata sa va lasati fascinati de acest ghid vizual cuprinzator al celor mai importante 1001 de masini create vreodata. Fiti uimiti de prezentarile tehnice deosebit de detaliate si savurati informatiile competente, dar si distractive, create de o echipa de specialisti in tehnica automobilistica.

Aceasta carte este un ghid complet al celor mai frumoase masini incepand cu modelul T al lui Henry Ford si ajungand pana la cele mai noi vehicule high-tech.Este o carte plina de informatii interesante si bine structurate pentru a obtine maximum de date despre fiecare automobil in parte, fiind cadoul ideal pentru pasionatii de automobile.

Cumpara cartea acum si ai transport gratuit

1001-masini-2

Simon Heptinstall a contribuit la lansarea celebrei reviste BBC Top Gear si a lucrat ca documentarist pentru emisiunile BBC Extreme Machines si Big Boys’ Toys cu Jeremy Clarkson. A efecutat documentari si pentru Autocar, AutExpress, What Diesel si Redline si a fost editor al cartii The Complete Book of Car.

Heptinstall a fost de asemenea consultant pentru Toyota, Peugeot, Lexus si Bmw. A reusit sa stabileasca un record mondial al nebuniei automobilistice, conducand prin 12 tari intr-o singura zi.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

eBook gratuit: "Riscul in cultura", de Nicolae Breban

Next Article

Reduceri mari si transport gratuit la cartile lui Orson Scott Card

Related Posts

Total
0
Share