fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

2 noi carti romantice la sfarsit de saptamana

Chiar daca suntem la inceput de sapatamana, ne pregatim deja lecturile de week-end :D. Asa ca urmatorul anunt este pentru dragutele noastre cititoare, pasionate de lecturi romantice. Colectia de inserturi ”Carti romantice” distribuita impreuna cu ziarul Libertatea se va imbogati la sfarsitul saptamanii cu doua noi titluri. Mai jos aveti cateva detalii despre fiecare carte, asa ca daca ati mai luat carti impreuna cu Libertatea pentru Femei, aveti grija sa nu le ratati si pe acestea. Colectia de inserturi este oferita impreuna cu Editura Litera.

Vineri, 29 august ”PĂCATELE MAMEI” de Danielle Steel
O femeie de afaceri de succes văduvă, trecută de a doua tinerețe care și-a dedicat viața afacerilor, nu familiei, iar acum ar vrea să recupereze timpul pierdut.

Sâmbătă, 30 august ”A TA PÂNĂ ÎN ZORI” de Teresa Medeiros
Un erou lipsit de vedere și o eroină care vrea să îl învețe să ducă o viață independentă. Un cuplu gen “Frumoasa și bestia”.

Două autoare foarte apreciate și două romane din epoci complet diferite care vă vor face să lăcrimați cuprinse de trăiri puternice sau să vă amuzați. Lecturi romantice în toată puterea cuvântului!

carti-romantice-inserturi

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Lansarea cartii ”The Dude si maestrul zen” de Jeff Bridges si Bernie Glassman

Next Article

Reduceri divine la carti de religie si spiritualitate

Related Posts

Total
0
Share