fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

-20% pentru cel mai asteptat roman SF a anului

martianul

La Editura Paladin urmeaza sa apara “Martianul” de Andy Weir, un roman SF de care vom tot auzi in curand. Cartea este disponibila la precomanda si are o reducere de 20%. O puteti comanda de aici.

Membrii echipajului Ares 3 ajung pe Marte pentru o misiune programată să dureze două luni, dar o furtună puternică le dă planurile peste cap și sunt nevoiți să părăsească planeta după doar câteva zile. Însă numai cinci dintre cei șase membri ai echipajului se vor lansa spre Pământ. Mark Watney, pe care ceilalți îl cred mort, rămâne singur, cu resurse limitate de apă și de hrană. Și astfel pornește într-o uimitoare cursă pentru supraviețuire, reușind să facă ceea ce nimeni până atunci nu ar fi crezut că este posibil pe o planetă fără viață. Inteligența și umorul, stăpânirea de sine și ingeniozitatea îl vor ajuta pe Watney să facă față rând pe rând problemelor aparent insurmontabile. Dar va reuși el să se întoarcă teafăr pe Pământ? Și de unde îi poate veni salvarea?

GOODREADS CHOICE AWARD PENTRU CEL MAI BUN ROMAN SF (2014)

  • Traducere din limba engleză de Iulia Anania
  • hardcover, 424 p, 140×210
  • ISBN 978-606-8673-05-9
bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Vă recomandăm noul număr al revistei de cultură contemporană TIMPUL, nr. 198, din septembrie 2015

Next Article

Litera lansează primul volum al autobiografiei Lupta mea, de Karl Ove Knausgård

Related Posts

Total
0
Share