fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

24 de teste de personalitate, de Louis Janda (Editura Trei)

24-de-teste-de-personalitateAfla din aceasta carte cum sa obtii ce doresti de la viata! Tanjesti dupa fericire? Iti faci prea multe griji? Esti multumit de relatiile tale romantice? Vrei sa ai o parere mai buna despre tine? Acum poti descoperi cu exactitate ce te impiedica sa traiesti viata pe care ti-o doresti si ce anume poti face in aceasta privinta.

Cumpara carte cu reducere de aici

Bazat pe ultimele cercetari in domeniu, acest ghid prezinta 24 de teste psihologice care te vor ajuta sa identifici barierele ce stau intre tine si o viata personala si profesionala mai implinita si cum le poti depasi.

Testele, care pot fi utilizate si de profesionisti, sunt grupate in trei sectiuni – bariere personale, bariere interpersonale si dezvoltare personala – si acopera fiecare aspect al personalitatii, de la stima de sine, impulsivitate si autoeficienta, pana la intimitate, furie si relatii romantice.

La finalul fiecarui test, autorul ofera cateva consideratii teoretice, scurte studii de caz, precum si sfatul sau de specialist, care te va ajuta sa hotarasti daca este cazul sa cauti ajutor de specialitate.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

50% reducere la superba carte a lui Antoine de Saint-Exupery: «Micul print» (Editura RAO)

Next Article

In cautarea unui sot, de Julia Quinn (Editura Miron)

Related Posts

Total
0
Share