fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

26 Kisses si un Happy-End, de Anna Michels (Editura Epica, 2018)

26 Kisses si un Happy-EndIn viata e mai important sa te reinventezi decat sa cauti sa te refaci. Cam asta ne invata cartea 26 Kisses si un Happy-End, de Anna Michels. Romanul a fost publicat recent la Editura Epica.

Cu un stil care aminteste de Morgan Matson, acest debut amuzant si induiosator prezinta misiunea de-o vara a unei fete de a saruta cate un baiat al carui nume incepe cu fiecare litera a alfabetului. Totul in incercarea de a-l uita pe fostul ei iubit.

Veda nu se gandea ca exact la inceputul verii va fi parasita de iubitul ei. Se simte umilita si indurerata. Asa ca porneste in misiunea vietii ei: sa-si petreaca vara incercand sa-l uite pe Mark. Provocata de prietena ei cea mai buna, decide sa se sarute cu douazeci si sase de baieti cu douazeci si sase de nume diferite – cate unul pentru fiecare litera a alfabetului.

Fie ca se afla in mijlocul parcului de distractii, fie printre dunele lacului Michigan, Veda profita de orice oportunitate pentru a aduna sarutari (si baieti) pentru lista ei, si, in curand, suferinta cauzata de despartire incepe sa scada in intensitate. Chiar cand credea ca a deslusit toata treaba cu sarutarile, Veda il inalneste pe EL, cel care ii va da lumea peste cap.

Cumpara cartea 26 Kisses si un Happy-End cu reducere de la Elefant sau Libris.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Viata mea ca spioana

Viata mea ca spioana, de Katherine Verdery (Editura Vremea, 2018)

Next Article
tansport gratuit

Ofertă Libris: Transport gratuit la orice comandă, indiferent de valoare

Related Posts

Total
0
Share