fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

36% reducere. Libraria iubirii, de Paola Calvetti (Editura Nemira)

Libraria iubirii spune povestea Emmei, o tanara propietara a unei librarii dedicate numai si numai dragostei.

Cumpara cartea cu 36% reducere. Pret: 22,34 lei

Emma are o cariera stralucitoare, un fiu reusit si un fost sot inca foarte atent cu ea si este considerata de toata lumea o femeie implinita. Dar ea simte nevoia unei schimbari radicale si accepta provocarea destinului.

Astfel, preia papetaria mostenita de la matusa sa, transformand-o intr-o librarie extravaganta, care vinde numai romane de dragoste. Cu timpul, libraria devine frecventata de cele mai pitoresti personaje, printre care chiar Federico, iubitul sau de pe vremea liceului. El este casatorit si locuieste la New York, unde lucreaza la restaurarea bibliotecii fondate la inceputul secolului XX de J.P. Morgan.

Cei doi fac un pact: vor umple golul si distanta dintre ei trimitandu-si scrisori si intalnindu-se, o data pe an, pe 10 aprilie, pentru a petrece o saptamana impreuna in Belle-Ile, in largul coastelor Bretaniei. O poveste romantica, plina de intelepciune si curaj, o lume de vis intr-o iubire coplesita de neprevazut.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

30% reducere la 730 de carti cu retete sanatoase si sfaturi alimentare

Next Article

A aparut ultimul numar Beau Monde. Revista + Cadou la 19,9 lei

Related Posts

Total
0
Share