fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

501 locuri minunate

501 locuri minunateGata, a venit vacanța. Dacă încă mai zăbovești pe la birou, noua carte, 501 locuri minunate, de la Editura Litera, îți va da ceva furnicături în tălpi :) O carte frumoasă, care-ți poate oferi indicii prețioase legate de o vacanță de vis, dar și o carte în care poți bifa câte dintre cele 501 locuri minunate le-ai văzut deja.

Cartea are 544 de pagini, copertă cartonată, informații și imagini de calitate. O excelentă culegere pentru călători și… măcar visători. Cartea poate fi cumpărată la un preț foarte bun de aici.

Despre 501 locuri minunate

Beneficiile turismului sunt multiple: eliminarea barierelor naționale, înțelegerea obiceiurilor, mentalității și culturii altor popoare, sentimentul de mândrie pentru realizările omenirii. Călătoriile pot fi nu numai interesante și instructive, ci și amuzante. Obiectivul vizitat, oamenii întâlniți, hotelurile, mâncarea, drumurile cu trenul, cu autobuzul, cu taxiul sau pe jos îți vor rămâne în amintire și vor reprezenta o experiență fascinantă.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Al patrulea zid

Al patrulea zid, de Sorj Chalandon

Next Article
fluturi

Unde găsești Fluturi, volumul 3, de Irina Binder

Related Posts

Total
0
Share