fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

A aparut volumul 10 din Colectia “Mari cantareti de Jazz si Blues”, oferita de Jurnalul National

3D_Jazz_10_okColectia “Mari cantareti de Jazz si Blues”, carte + CD, a ajuns la al 10-lea volum. De astazi poate fi gasit la chioscurile de ziare si magazinele specializate. Volumul 10 ii este dedicat lui Duke Ellington. Colectia este oferita de Jurnalul National in parteneriat cu Editura Litera.

Daca ai ratat vreun volum din colectie il poti gasi aici

Duke Ellington, împreună cu Louis Armstrong, se află în vârful ierarhiei jazzului. Ellington, care era un pianist abil și subapreciat pentru care orchestra ținea loc de instrument, și-a condus trupa jumătate de secol,  evoluând în mod constant ca progresist și prolific compozitor și aranjor. Înregistrările lui  au dăinuit în timp, iar multe din cele 1 500  de compoziții create de  Ellington au devenit piese clasice ale jazzului și sunt populare și astăzi contribuind astfel la renumele lui nu numai de cel mai important compozitor de jazz, ci și de cel mai mare compozitor american  al secolului XX.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

O noua aparitie pe Strada Fictiunii: romanul «Soapta inimii», de Jan-Philipp Sendker

Next Article

Pachete de carti cu reduceri foarte mari

Related Posts

Total
0
Share