fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Abia asteptam sa se termine Targurile de Paste :-)

Smiley BookSa nu fiu inteles gresit. Nu am nimic cu astfel de manifestari, ba din contra. Le-am promovat cu interes si bookurie atat in site-ul de fata, dar si pe pagina noastra de facebook. Au fost si inca mai sunt zeci, daca nu sute, de carti ce merita cumparate acum (unele au reduceri fantastice). Apreciez stradania librarilor de a face promotii de sarbatori.

Revenind la titlu, avem o problema cu modul de comunicare a acestor oferte. Daca la unii lipseste cu desavarsire (pacatul lor), altii au avut o strategie de marketing parca prea agresiva: e-mail marketing mult prea accelerat, mesaje uneori hilare prin exagerarile comise si oferte de carti aduse din condei, atat cat sa se iasa la vopseaua de oua de Paste :-).

Nu-mi plac abordarile care trebuie sa faca din tine buricu’ targului. Chiar daca esti. Lasa-i pe altii s-o spuna. Mesaje de genul “doar la targul nostru”, “am omorat preturile”, “daca gasesti o carte fara reducere ti-o dam gratis” etc., ar trebui mai atent aruncate in inboxul si ochii cititorilor.

Daca spunem ca asteptam sa se termine Targurile de Paste o facem si cu o mare curiozitate. La cum s-au desfasurat ostilitatile am ramas cu senzatia ca s-au consumat toate ideile, toate promotiile si ca puseul de creativitate din jurul acestor sarbatori ar cam fi pe sfarsite. Sunt tare curios ce o sa se intample dupa Inviere :)

Dar chiar si asa, merita apreciate eforturile comune ale librariilor si editurilor. Fara o buna comunicare si intelegere intre ele nu ne-am fi bookurat de asa oferte. Si chiar au fost si inca mai sunt.

Tie cum ti-a parut comunicarea promotiilor din aceasta perioada?

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Infografic: scurta istorie ilustrata a eBook-urilor

Next Article

Mario Vargas Llosa ne povesteste despre evadarile in fictiune, marti, 21 mai, la Cluj

Related Posts

Total
0
Share